12 januari 2012: bij Lia en Lagotto Dorus thuis

Reactie van deelneemster Lia

Hoi Wanda,

Wat heb ik genoten van de workshop waterhonden trimmen die je me (heel luxe) privé gegeven hebt. Ik vond het fantastisch. Je bent een goeie geduldige docent.

Onze Dorus (13 maanden), ziet er weer uit als een plaatje. Je weet niet, hoe vaak ik wordt aangesproken: ‘Oh, wat een mooi hondje.’ Dan denk ik altijd met dankbaarheid aan jou, Wanda. Ik vond je uitleg en hoe je het borstelen, knippen en scheren voordeed  duidelijk en verhelderend.  Bij mijn eerdere pogingen om Dorus zelf te trimmen liep ik spaak op gebrek aan kennis. Gelukkig  is Dorus een geduldige hond, dus hij heeft het mij nooit kwalijk genomen, maar zijn leven (lees:trimbeurt en verzorging) is er nu drastisch op vooruit gegaan, gewoon doordat ik een aantal kneepjes uit het vak van je heb mogen leren.

Ik zeg niet dat ik het in het vervolg zo goed zal doen als jij, maar ik ben er zeker heel erg mee geholpen en daar waar ik het even niet meer weet, weet ik jou te vinden. Ook ben ik erg blij met de waterblazer,  effileerschaar en borstel. Het maakt een wereld van verschil wanneer je goede materialen in handen hebt. Nadat de waterblazer arriveerde heb ik hem natuurlijk direct na de wandeling uitgeprobeerd. Super hoor. Dorus werd direct een stuk schoner en droog. Wat een uitvinding.

Dus, mede namens Dorus, nogmaals hartelijk dank.

Lia Nijman


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24