21 juli 2011

Shih Tzu en Cavalier King Charles dagMilou geduldig op tafel

Hoewel Waterhondentrimster.nl opgezet is voor Waterhonden en Labradoodles kreeg ik onlangs een verzoek dat ik niet kon weerstaan: het verzoek om een workshop te geven voor het leren trimmen en bijhouden van een Shih Tzu en een Cavalier King Charles. Omdat we deze rassen vaak in de trimsalon krijgen heb ik toegestemd, met een ontzettend leuke, gezellige en leerzame dag met twee super lieve, geduldige hondjes als resultaat.

Lieve Miranda en Joke: dank je wel voor jullie leergierig-, gezelligheid en geduld en hopelijk tot ziens!

Groetjes, Wanda

Reactie van Miranda & Joke over de workshop.

Wij hebben Donderdag 21 Juli een trimworkshop gevolgd bij Wanda, niet met waterhonden maar met een Shih-tzu en een Kings Charles Spaniel. Dit is dus ook mogelijk bij Wanda na goed overleg.
Wij hebben een reuze leuke en leerzame dag gehad. Wanda heeft alle tijd voor ons gehad, omdat wij de enige waren.
Ze leerden ons alle technieken van knippen van pootjes, wassen, drogen en de gehele afwerking zodat we met twee mooie hondjes naar huis gingen. Wanda bedankt voor deze leerzame dag, en wie weet komen we nog eens terug voor nog een workshop om te kijken of we alles nog goed hebben onthouden. 
Groetjes,
Miranda en Joke, met de hondjes, Milou en Jilka

 

 


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24