Over mij

Mijn naam is Wanda Klomp, gediplomeerd hondentrimster en dochter van trimveteraan cq eigenaresse van kennelWanda Klomp, Waterhonden- en Doodle trimster Quaciendas: Greet Los-Romeijn.

Als dochter van een hondentrimster met trimsalon aan huis ben ik geboren en getogen tussen de honden. Mijn moeder had altijd al een voorliefde voor “harige” honden en bevond zich dan ook jarenlang tussen het langharige en krullerige gezelschap van o.a. een Afghaanse windhond, Dandy Dinmont terrier en een aantal poedels.

Toen ca. tien jaar geleden de Lagotto Romagnolo haar opwachting maakte in Nederland kocht mijn moeder haar eerste waterhond. Met de komst van Dutchy was het waterhondenvirus binnen huize Los-Romeijn geboren. Niet veel later werd Barbet Udine vanuit Frankrijk meegenomen en sindsdien is het dierlijke deel van het gezin uitgebreid met meer Barbets en Lagotti. De populariteit van de waterhonden is sinds tien jaar enorm gegroeid, waardoor vele Barbet, Spaanse waterhond, Lagotto en inmiddels ook Labradoodle baasjes de weg naar onze trimsalon hebben gevonden. Mijn overgeërfde liefde voor harig, krullerig, flaporig, langstaartig en groot neuzig spul kan ik hierdoor ruimschoots uitleven, wat mijn werk er nog leuker op heeft gemaakt.

Wat mij betreft is het elke dag waterhonden dag.

Groetjes en heel graag tot ziens,

Wanda


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24