14 juni 2011

Reacties deelnemers Monique en Arnold

Monique en Uggs
Hoi Wanda,

ik wil je nog bedanken voor de leerzame dag die ik heb gehad met Uggs.

Ik krijg erg veel reacties van hondeneigenaren dat hij er prachtig geknipt uitziet.
Ik vertel ze dan natuurlijk vol trots dat ik m zelf heb geknipt,om vervolgens te vertellen dat ik erg veel hulp en advies heb gehad van jou.

Dus nogmaals bedankt voor deze dag.

Groetjes monique en Uggs.

Arnold en Jonita

Hoi Wanda, Leuke blog!

Na afloop zijn we eerst een uurtje gaan wandelen in de mooie bossen en daarna is Jonita in de auto direct in slaap gevallen om 2 uur laten, toen we thuis aankwamen weer vrolijk en enthousiast wakker te worden.

Nadat Jonita de eerste keer geschoren is (op 3mm in 2 uur tijd) was onze relatie enkele dagen toch wel behoorlijk gestoord. Ze luisterde een stuk slechter en kwam minder vaak enthousiast knuffels halen. Van tevoren was ik daar nu ook een beetje bang voor. Maar al tijdens de ‘workshop’ bleek dat ze het helemaal niet zo vervelend vond en ook de dagen erna bleef ze even spontaan als altijd.

De meningen over Jonita’s huidige haardracht zijn trouwens verdeeld, de een vindt het lange en wilde haar leuker, de ander heeft de voorkeur voor hoe ze er nu uitziet. Ik vind het vooral leuk dat ze er steeds anders uitziet

Het is duidelijk te merken dat ze inmiddels een stuk gemakkelijker werkt. We hebben inmiddels al 2x een half uurtje gejogd (schrijf je dat zo???) (interval training, dus geen grote belasting, hoor) en hebben ons ook ingeschreven bij de dog-frisbee. De eerste les vond zowel zij als ik geweldig!

Nu is het wachten op het warme weer (volgende week?) want dan kunnen we het water in. Yeah !!

Ik ben serieus van plan om haar haar nu goed bij te houden en minstens 1x per week te borstelen en kammen.En ja, zoals beloofd zal ik de volgende keer weer contact met je opnemen om het ‘echte’ trimworkshop de doorlopen.

Wanda, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor al je goede zorgen en tips en kijk al weer uit naar de volgende leerzame en ook gezellige les. Ik weet zeker dat Jonita jou die dag weer net zo enthousiast zal begroeten.

Groeten, Arnold & Jonita

Van helemaal vervilt naar een keurig nette, vrolijke Perro


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24