Reacties workshops

Reacties trimworkshop Hemelvaartsdag 2011

Beppy & Adua
Vandaag Hemelvaartsdag (2 juni) mijn 2e workshop gehad. Wat een gezellige en leerzame dag was dit.
Aanwezig waren 1 Barbet met haar vrouwtje, 1 labradoodle met zijn baasje, 1 Lagotto met haar vrouwtje.
We hadden er alle drie erg veel zin in wat te leren over het verzorgen van onze honden hun vacht.
Dit werd ons zeer goed geleerd door Wanda. Na het nuttigen van ons bakje drinken en een foto van hoe onze honden er toen uitzagen gemaakt te hebben gingen we aan de slag om 10 uur. Kammen, borstelen en een hoop uitleg hoe, maakte het een stuk makkelijker dit te doen. Hierna uitleg over hoe het knippen, effileren en scheren werkt, daarna
hiermee aan de slag. Tussendoor nog een lekker broodje en een bakje thee/koffie of frisdrank en weer aan de slag.
Goede tips krijgend werd dit ook zeer leuk om te doen. Om ca 17.00 uur zagen onze honden er ook als honden uit.
Weer op de foto om te laten zien hoe ze waren geworden en terug naar huis,  met een tasje met lekkers voor de honden en een trim schema voor hun baasje.

Dus voor iedereen die nog twijfelt of zij deze workshop zullen gaan doen ! Het wordt een topdag!
Wanda bedankt voor je uitleg en tips, Adua kan zo naar een show. En natuurlijk ook bedankt voor het geduld .
Heel veel groetjes, Beppy Jobse en de lagotto Adua

Maria en Rose
Hoi Wanda,
Ik wilde je nog even bedanken voor de gezellige en leerzame workshop gister.
Rose ziet er weer mooi uit! Ik vond het een leerzame dag, je legt goed uit en verdeelt je aandacht goed tussen alle baasjes en honden, verder geef je je cursisten de ruimte om dingen zelf te doen.
Het is wel veel informatie, om in 1 keer te onthouden dus je kunt mij en Rose nog een keer terug verwachten. Verder was de sfeer ontspannen en gezellig en iedereen ging weer met een mooie hond de deur uit, dus aan te bevelen voor mensen die het leuk vinden om zelf te leren hoe ze hun hond moeten trimmen.
Pootje van Rose en groetjes van mij (Maria Marang)
Piet en Didger
Hoi Wanda,
Wat leuk dat je de foto’s op je side hebt gezet. Ik wil je nog even laten weten dat het een leerzame dag is geweest. Nooit gedacht dat ik een workshop zo leuk zou vinden. Zo lekker met Didger bezig geweest en het resultaat mag Er echt wel wezen. Hij ziet er weer prachtig uit. Dat vindt Labra-Doodle fokker Thea v.d. Voort ook. Dus dat is ook voor jou een groot compliment lijkt mij. Bovendien werden we goed verzorgd met koffie en broodjes. Echt een aanradertje dus. Nou, veel succes verder en tot ziens.
Hartelijke groeten, Piet Theijssen

Reacties trimworkshop 14 juni 2011

 

Monique en Uggs
Hoi Wanda,

ik wil je nog bedanken voor de leerzame dag die ik heb gehad met Uggs.

Ik krijg erg veel reacties van hondeneigenaren dat hij er prachtig geknipt uitziet.
Ik vertel ze dan natuurlijk vol trots dat ik m zelf heb geknipt,om vervolgens te vertellen dat ik erg veel hulp en advies heb gehad van jou.

Dus nogmaals bedankt voor deze dag.

Groetjes monique en Uggs.

 

Arnold en Jonita

Hoi Wanda, Leuke blog!

Na afloop zijn we eerst een uurtje gaan wandelen in de mooie bossen en daarna is Jonita in de auto direct in slaap gevallen om 2 uur laten, toen we thuis aankwamen weer vrolijk en enthousiast wakker te worden.

Nadat Jonita de eerste keer geschoren is (op 3mm in 2 uur tijd) was onze relatie enkele dagen toch wel behoorlijk gestoord. Ze luisterde een stuk slechter en kwam minder vaak enthousiast knuffels halen. Van tevoren was ik daar nu ook een beetje bang voor. Maar al tijdens de ‘workshop’ bleek dat ze het helemaal niet zo vervelend vond en ook de dagen erna bleef ze even spontaan als altijd.

De meningen over Jonita’s huidige haardracht zijn trouwens verdeeld, de een vindt het lange en wilde haar leuker, de ander heeft de voorkeur voor hoe ze er nu uitziet. Ik vind het vooral leuk dat ze er steeds anders uitziet

Het is duidelijk te merken dat ze inmiddels een stuk gemakkelijker werkt. We hebben inmiddels al 2x een half uurtje gejogd (schrijf je dat zo???) (interval training, dus geen grote belasting, hoor) en hebben ons ook ingeschreven bij de dog-frisbee. De eerste les vond zowel zij als ik geweldig!

Nu is het wachten op het warme weer (volgende week?) want dan kunnen we het water in. Yeah !!

Ik ben serieus van plan om haar haar nu goed bij te houden en minstens 1x per week te borstelen en kammen.En ja, zoals beloofd zal ik de volgende keer weer contact met je opnemen om het ‘echte’ trimworkshop de doorlopen.

Wanda, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor al je goede zorgen en tips en kijk al weer uit naar de volgende leerzame en ook gezellige les. Ik weet zeker dat Jonita jou die dag weer net zo enthousiast zal begroeten.

Groeten, Arnold & Jonita

 

 
 


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24