Perro workshop: 30 augustus 2011

No dreads today!

Op 30 augustus jl. stond de trimworkshop opnieuw in het teken van de Perro, maar dreads kwamen er deze keer niet aan teBroer en zus op tafel pas. Bono en Quiqui (beiden mooie Perro’s uit een nest van Antoinette van Zwijndrecht) waren al redelijk kort getrimd en ik kreeg de opdracht ze niet korter te maken in verband met een op handen zijnd bezoek aan fokster Antoinette. Ook bij het baasje van de mooie gitzwarte Perro pup genaamd Perro (ook bij Antoinette vandaan) voelde ik weerstand voor KORT!

Nu trim ik een pup nooit kort (tenzij op verzoek van de klant), want ben in de overtuiging dat je een pup zolang mogelijk pup moet laten zijn (toch uber schattig, zo’n beertje?), maar blijkbaar wist Dinant dat niet. Ik vroeg hem daarom of hij van plan was te gaan showen met Perro en aangezien dat niet zijn intentie was verzekerde ik hem dat hij helemaal zelf kon bepalen hoe hij Perro getrimd wilde hebben, waarna ik hem zag zuchten van opluchting 😉

Na het uitborstelen en uitkammen van de vachten was al snel te zien hoeveel ik van welke plek af kon halen en gestaag gingen alledrie de deelnemers aan de slag met middel en grove effileerscharen. Even wennen, want A: hoe houd je zo’n ding vast? en B: hoe zorg je ervoor dat hij doet wat hij moet doen, namelijk knippen? Na wat oefenen op de rug en flanken voelde iedereen zijn schaar beter aan en stukje bij beetje werden de lijnen naar elkaar toe geknipt. Met een prachtig resultaat!

Lieve Hugette, Anne-Laura en Dinant: dank voor een ontzettend leuke en gezellige dag! Ik vond het een feestje om jullie Perro’s op tafel te hebben en heb genoten van opnieuw een fijne workshop. Jullie enthousiasme, leergierigheid en liefde voor je hond geven mij zoveel energie. Daar doe ik het steeds weer met liefde voor! Heel veel dank, succes en wellicht en graag tot ziens!

Groetjes, Wanda


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24