Wat leer je in een workshop “Leer je eigen waterhond te trimmen”?

Wil je NOOIT meer je Waterhond kaalgeschoren of als een poedel geknipt van de trimsalon terug krijgen? Wil je leren hoe je zelf je Waterhond klitvrij, in het juiste model (rasstandaard) en op een mooie, praktische knuffelige lengte kunt houden, in het model dat JIJ mooi vindt?

Volg dan de DogComfort Professionele Vachtverzorgings workshops I (basis) en II (gevorderd) en leer je Waterhond van kop tot staart te trimmen, klitten onzichtbaar te verwijderen, de basisverzorging en nog veel meer… zodat je je lieveling voor de rest van zijn of haar leven zelf kunt onderhouden.

Wie ben ik?

Doodletrimster aan het werk
Doodletrimster aan het werk

De meeste van jullie kennen mij, maar in een notendop ben ik de dochter van een hondentrimster die al 45 jaar in het vak zit, de Franse Waterhond in Nederland heeft geïntroduceerd en hobbymatig Franse en Italiaanse Waterhonden fokt (Barbets en Lagotti). Ik ben tussen de honden opgegroeid, heb het hondentrimmen met de paplepel ingegoten gekregen, heb sinds ik in 2008 (na een loopbaan in het bedrijfsleven) besloten heb om hondentrimster te worden de trimopleiding versneld gevolgd en allround trimervaring opgedaan bij mijn moeder in de trimsalon. Vanwege mijn moeder’s naam in de Waterhondenwereld wisten al snel vele Waterhonden & Doodles hun weg naar de trimsalon te vinden, waardoor we deze nog vrij onbekende rassen als een van de weinige trimsalons in Nederland dagelijks op tafel hadden staan. Vanwege de complexiteit van de vachten , de uitdaging van het mooi, maar nonchalant kunnen trimmen van deze rassen, maar vooral vanwege hun heerlijke, knuffelbare uiterlijk en karakter wist ik al snel dat ik me wilde specialiseren als de enige Doodle & Waterhondentrimster in Nederland. Omdat ik daarnaast lifecoach ben en ik graag met mensen werk besloot ik Doodle en Waterhonden trimworkshops te ontwikkelen en een uniek bedrijf was geboren! Vanaf het allereerste moment reageerden de deelnemers zo enthousiast, dat Doodletrimster en Waterhondentrimster inmiddels al 1,5 jaar bestaan en nog steeds geef ik de workshops dagelijks met enorm veel plezier, inmiddels onder de DogComfort vlag en met een webshop als extra service.

Meer informatie en workshop data?

Alle informatie kun je nalezen op http://www.dogcomfort.nl/prive-workshop

 

Persoonlijke begeleiding tijdens de trimworkshop

Twee super enthousiaste baasjes

deelneemster trots op haar resultaat


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24