Waarom meedoen aan een puppy workshop?

Het is voor een pup een enorme opgave om langdurig op een trimtafel te staan, terwijl ze van alle kanten door (een vreemd) iemand wordt betast.

Ongeacht of je je lieveling zelf thuis bijhoudt, of naar een trimsalon brengt: hoe eerder de pup went, des te gemakkelijker laat ze zich het hele proces welgevallen.

Wanneer volg je een puppy workshop? 

Met het wennen van je pup aan een regelmatige vachtverzorging kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Omdat je pup vanaf ca. 5 à 7 maanden (afhankelijk van hoe snel de vacht groeit) elke 2 maanden een trimbeurt nodig zal hebben (wil je de vacht op een leuke, gemakkelijk te onderhouden lengte kunnen houden) is het verstandig je pup vanaf 10 weken al te wennen aan het regelmatig vastpakken van het snuitje, de oortjes, pootjes, staartje, tandjes bekijken enz en uiteraard aan het borstelen.

De puppy workshops worden op de leeftijd van 4 maanden gegeven. Hierna is de vacht rijp voor de workshops Professionele Vachtverzorging I en II

Meer informatie & workshop data?

Alle informatie kun je nalezen op DogComfort.nl/puppy workshop


Warning: Use of undefined constant TESTER - assumed 'TESTER' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/incredible/domains/waterhondentrimster.nl/public_html/wp-content/themes/waterhonden/functions.php on line 24